Zakelijke tekeningen

Als zakelijk tekenaar ondersteun ik organisaties met het visualiseren van plannen, projecten en processen. Ik zet de informatie of boodschap om in een zakelijke tekening bestaande uit een mix van woorden en beelden, zoals een praatplaat, infographic of andere visual. Denk bijvoorbeeld aan een visual van een jaarverslag, beleidsdocument, werkproces of verandertraject. Ik maak visuele verslagen tijdens bijeenkomsten of webinars en illustraties voor (powerpoint)presentaties.

Een zakelijke tekening helpt om een boodschap duidelijk te maken of processen uit te leggen. De inhoud wordt leuk, levendig en blijft hangen. Ook kun je de tekening direct delen of laten printen en als poster ophangen.

Door mijn ruime werkervaring als juridisch adviseur heb ik inzicht in de organisatiestructuur van bedrijven en overheidsinstellingen. Ik heb veel ervaring opgedaan met veranderprocessen, teamsessies, enzovoorts. Ik ken de processen en ik spreek het jargon. Deze praktijkervaring helpt enorm in mijn werk als zakelijk tekenaar.

Neem contact met me op via info@annelieketrouwborst.nl of het contactformulier, als je denkt dat ik iets voor jouw organisatie kan betekenen.

Volg mij via Instagram https://www.instagram.com/anneszakelijketekeningen/

PORTFOLIO ZAKELIJKE TEKENINGEN