Zakelijke tekeningen

Tekenstudio Trouwborst ondersteunt organisaties met het visualiseren van plannen, projecten en processen. De informatie of boodschap wordt omgezet in een zakelijke tekening bestaande uit een mix van woorden en beelden, zoals een praatplaat, infographic of andere visual. Denk bijvoorbeeld aan een visual van een jaarverslag, beleidsdocument, schoolplan, werkproces of verandertraject.

Een zakelijke tekening helpt om een boodschap duidelijk te maken of processen uit te leggen. De inhoud wordt leuk, levendig en blijft hangen. Ook kun je de tekening direct delen op het web en laten printen en als poster ophangen.

Drijvende kracht achter Tekenstudio Trouwborst is Annelieke Trouwborst. Door haar ruime werkervaring als juridisch adviseur heeft zij inzicht in de organisatiestructuur van bedrijven en overheidsinstellingen. Zij heeft veel ervaring opgedaan met veranderprocessen, teamsessies, enzovoorts. Zij kent de processen en spreek het jargon. Deze praktijkervaring helpt enorm als zakelijk tekenaar.

Neem contact met haar op via info@annelieketrouwborst.nl of het contactformulier, als je denkt dat zij iets voor jouw organisatie kan betekenen.

Volg Annelieke via Instagram https://www.instagram.com/anneszakelijketekeningen/

PORTFOLIO / PROJECTEN